ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Παρασκευή 3 Ιουνίου 2016

Τροχαίο στον Κερατοκαμπο Βιάννου. Χάθηκε πολύτιμος χρονος για τον 22χρόνο από το Λουτράκι



Σε πολύ σοβαρή κατάσταση μεταφέρθηκε τα ξημερώματα ,στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο Ηρακλείου , ένας 22χρονος ο οποίος και χτύπησε με τη μηχανή του στον παραθαλάσσιο οικισμό της Βιάννου και συγκεκριμένα στον Κερατόκαμπο και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση ωστόσο και πάλι η κατάσταση της υγείας κρίνεται εξαιρετικά σοβαρή νοσηλευόμενος πλέον ο ίδιος στη μονάδα εντατικής θεραπειας του ΠΑΓΝΗ.

Αρκετοί κάτοικοι της Βιάννου σπεύδουν να δώσουν αίμα για το νεαρό σε μία προσπάθεια να συμβάλλουν στο να κρατηθεί ο ίδιος στη ζωή.

Το ατύχημα συνέβη γύρω στις 2 μετά τα μεσάνυχτα στον παραλιακό δρόμο του Κερατοκάμπου .Ο νεαρός άνδρας ,που είχε πάει για να κλείσει το νερό στα χωράφια του, εξαιτίας του κακού οδοστρώματος στην περιοχή της λίμνης ,έχασε το έλεγχο της μηχανής του με αποτέλεσμα να πέσει στο οδόστρωμα και να τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι έχοντας υποστεί μάλιστα κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Στο σημείο έσπευσε κλιμάκιο του αστυνομικού τμήματος Βιάννου αλλά και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μετέφερε τον δικυκλιστή που κατάγεται από το Λουτράκι, διασωληνωμένο στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο Ηρακλείου.




Παρά τις προσπάθειες του ΕΚΑΒ ...χάθηκε πολύτιμος χρόνος για τον δικυκλιστή

Για την μεταφορά του ωστόσο στήθηκε ολόκληρη επιχείρηση καθώς οι μονάδες πρωτοβάθμιας υγείας στην περιοχή είναι υποστελεχωμένες και κλειστές και οι αποστάσεις πολύ μεγάλες .

Ασθενοφόρο λοιπόν από το Αρκαλοχώρι, εξαιτίας του ότι το ασθενοφόρο της Βιάννου δεν έχει οδηγό....  κλήθηκε να αναλάβει το περιστατικό. Κατέβηκε στον Κερατόκαμπο με πολύ μεγάλη ωστόσο καθυστέρηση αφού προηγουμένως πέρασε από το κέντρο υγείας της Βιάννου για να πάρει τον γιατρό ,με αποτέλεσμα η καθυστέρηση να ξεπεράσει τις 2 ωρες . Με το που έφθασε παρέλαβε το νεαρό που αιμορραγούσε και ειχε υποστεί βαρύτατα τραύματα στο κεφάλι ενώ στη μέση της διαδρομής και συγκεκριμένα στα Πεζά , μονάδα του ΕΚΑΒ τον παρέλαβε με τελικό προορισμό το ΠΑΓΝΗ.
Ευχόμαστε ολα να πάνε καλα!

Ενημέρωση 4/6/2016

Σε πολύ σοβαρή κατάσταση στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας βρίσκεται ο άτυχος 22χρονος δικυκλιστής ο οποίος και χτύπησε με τη μηχανή του στον παραθαλάσσιο οικισμό της Βιάννου.

Συγκεκριμένα το ατύχημα έγινε στον Κερατόκαμπο με τον νεαρό να υποβάλλεται σε χειρουργική επέμβαση ωστόσο και πάλι η κατάσταση της υγείας κρίνεται εξαιρετικά σοβαρή, με τους γιατρούς και το προσωπικό να είναι κυριολεκτικά από πάνω του συνεχώς δίνοντας μαζί του δύσκολη "μάχη".

Μάλιστα, σύμφωνα με τους ιατρούς τα τρία 24ωρα που διανύει είναι ιδιαίτερα κρίσιμα για την πορεία της υγείας του.

Τουλάχιστον αντιμετωπιστηκε η αιμορραγία εξαιτίας της πτώσης από τη μηχανή και με το δεδομένο ότι στην διάρκεια της ημέρα ,αρκετοί κάτοικοι της Βιάννου έσπευσαν να δώσουν αίμα για το νεαρό σε μία προσπάθεια να συμβάλλουν στο να κρατηθεί ο ίδιος στη ζωή.
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

γράψτε μας...

web online camera

Γνωρίστε τον Αμιρά με αυτό το βίντεο

Ένα υπέροχο video με τις μοναδικές παραλίες της Κρήτης

Η φωτογραφία της βδομαδας!

Η φωτογραφία της βδομαδας!