ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τετάρτη 22 Ιουνίου 2016

Πατέρας σκότωσε τον γιο του και αυτοκτόνησε - Το σημείωμα του πατέρα



«Την πράξη μου αυτή την έκανα για να απαλλάξω το δεύτερο γιο μου από το δυσβάσταχτο βάρος να φροντίζει τον αδερφό του».

Αυτά τα λόγια είχε γράψει, ο 85χρονος πατέρας που σκότωσε το γιο του στο Βραχάτι Κορινθίας και στη συνέχεια αυτοκτόνησε, σε σημείωμα που βρέθηκε πάνω στο κομοδίνο του.

Στο ιδιόχειρο σημείωμα, ο συνταξιούχος ναυτικός φέρεται να απευθύνεται στον δεύτερο γιο του. Αναφέρει ότι τον απαλλάσσει από την παρουσία του αδελφού του και ότι του αφήνει κάποια χρήματα. Οι αστυνομικοί θα κάνουν γραφολογική εξέταση για να διαπιστώσουν εάν είναι ο γραφικός χαρακτήρας του ηλικιωμένου.

Ο ηλικιωμένος δράστης φαίνεται πως είχε προμελετήσει το έγκλημα, γι' αυτό και άφησε το ιδιόχειρο σημείωμα, εξηγώντας τους λόγους της πράξης του.

Το χρονικό της οικογενειακής τραγωδίας
Ο 85χρονος συνταξιούχος ναυτικός και ο γιος του ζούσαν μόνοι στη μονοκατοικία στο Βραχάτι.

Όπως λένε οι γείτονες ο 49χρονος, ο οποίος αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα, φερόταν βίαια στον πατέρα του, ενώ στο παρελθόν είχε νοσηλευτεί σε κλινική. Στις έντεκα το πρωί της Τρίτης, άκουσαν πυροβολισμούς και ειδοποίησαν την αστυνομία.

Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο αντίκρισαν νεκρό στην αυλή τον ηλικιωμένο άνδρα και όταν μπήκαν στο σπίτι βρήκαν νεκρό και τον γιο του. Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή ο 49χρονος είχε έξι τραύματα στον θώρακα και ο συνταξιούχος ναυτικός δύο επίσης στο θώρακα. Δίπλα του, στο ύψος του αυχένα του, βρέθηκε ένα περίστροφο.

Οι αρχές εκτιμούν ότι ο 85χρονος πυροβόλησε το γιο του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.
star.gr
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

γράψτε μας...

web online camera

Γνωρίστε τον Αμιρά με αυτό το βίντεο

Ένα υπέροχο video με τις μοναδικές παραλίες της Κρήτης

Η φωτογραφία της βδομαδας!

Η φωτογραφία της βδομαδας!