ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τετάρτη 22 Ιουνίου 2016

Γύναικα από την Βιάννο έχασε την ζωή της γιατί δεν ήρθε το ασθενοφόρο!


Στο ίδιο έργο θεατές ξανα η επαρχία μας...

Άλλο ένα περιστατικό που αποδεικνύει τη δραματική κατάσταση, στην οποία έχουν περιέλθει οι μονάδες υγείας του νησιού, έλαβε χώρα στην περιοχή της Βιάννου


Σύμφωνα με το cretapost.gr, μια 73χρονη γυναίκα, έχασε την ισορροπία της και έπεσε από τα σκαλιά μέσα στο σπίτι της, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά και να χρειαστεί η άμεση μεταφορά της στο εφημερεύον νοσοκομείο στο Ηράκλειο.

Δυστυχώς όμως ασθενοφόρο στο Κέντρο υγείας της περιοχής δεν υπάρχει, γι’αυτό και θα έπρεπε να ξεκινήσει ασθενοφόρο από το Αρκαλοχώρι για να την παραλάβει.

Επειδή όμως υπάρχει μία σχετική απόσταση από το ένα χωριό στο άλλο, ο σύζυγος της 73χρονης, καθώς έβλεπε ότι το ασθενοφόρο καθυστερούσε να φτάσει, πήρε τη γυναίκα του με σκοπό να τη μεταφέρει στο Κέντρο Υγείας Βιάννου.

Η άτυχη γυναίκα μεταφέρθηκε στο κέντρο υγείας Βιάνου και από κει με το ασθενοφόρο στο εφημερεύον νοσοκομείο, όπου λίγο αργότερα κατέληξε.

Ο χρόνος που χάνεται κάθε φορά σε τέτοιες περιπτώσεις είναι πολύτιμος, με αποτέλεσμα την τραγική κατάληξη.

Υπενθυμίζεται ότι θύμα αυτών των ελλείψεων των υποδομών υγείας, είχε πέσει το προηγούμενο διάστημα και ο 22χρονος Δήμος μετά από τροχαίο ατύχημα, που σημειώθηκε στην περιοχή και εξακολουθεί και νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο.


http://www.cretapost.gr/248318/plirose-me-ti-zoi-tis-tis-ellipsis-tou-sistimatos-igias/
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

γράψτε μας...

web online camera

Γνωρίστε τον Αμιρά με αυτό το βίντεο

Ένα υπέροχο video με τις μοναδικές παραλίες της Κρήτης

Η φωτογραφία της βδομαδας!

Η φωτογραφία της βδομαδας!