ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Παρασκευή 1 Ιουλίου 2016

Οργή του δημάρχου Βιάννου για την ασέβεια του "παράγοντα" που μετακίνησε το ασθενοφόρο για να περάσει



Οργισμένη ήταν η αντίδραση του δημάρχου Βιάννου, Παύλου Μπαριτάκη, στην απίστευτη συμπεριφορά του πρόεδρου της Τοπικής Κοινότητας Κάτω Βιάννου να αξιώσει τη μετακίνηση και στη συνέχεια να μετακινήσει ο ίδιος ασθενοφόρο που έκανε τη μεταφορά ηλικιωμένης ασθενούς στο χωριό. Ο κ. Μπαριτάκης ζητάει να λογοδοτήσει άμεσα ο πρόεδρος για τη συμπεριφορά του.

Διαβάστε τη δήλωση από την Ηχώ της Βιάννου:
"Ενημερώθηκα για το απίστευτο πράγματι γεγονός της συμπεριφοράς του προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Κάτω Βιάννου, που αφορά στην παράλογη απαίτησή του να μετακινηθεί το ασθενοφόρο την ώρα που γινόταν η διαδικασία διακομιδής υπέργηρης ασθενούς στο Κ.Υ. Άνω Βιάννου, η οποία μάλιστα αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα υγείας. Καταδικάζω απερίφραστα το συγκεκριμένο γεγονός και την συμπεριφορά του Πρόεδρου, που δυστυχώς, αντί να είναι παράδειγμα προς μίμηση, έγινε παράδειγμα προς αποφυγή. Την ώρα που τόσο εγώ προσωπικά, όσο και οι πολίτες της Βιάννου δίνουμε καθημερινά αγώνα για την αναβάθμιση των υπηρεσιών Υγείας στον τόπο μας, τέτοιες συμπεριφορές προκαλούν θλίψη και αποτροπιασμό και δείχνουν έλλειψη σεβασμού προς τον πάσχοντα συνάνθρωπο, τον γιατρό και το πλήρωμα του ασθενοφόρου, στην ιερή στιγμή της παροχής ιατρικών υπηρεσιών, και μάλιστα από ένα εκλεγμένο εκπρόσωπο της τοπικής κοινωνίας. Ο Πρόεδρος άμεσα θα λογοδοτήσει για τις πράξεις του και την συμπεριφορά του, οι οποίες δεν συνάδουν με το θεσμό της Αυτοδιοίκησης".
Εξίσου καυστικό και δηκτικό ήταν το σχόλιο του επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης κ. Αλέξανδρου Γρυλιωνάκη, ο οποίος, χωρίς περιστροφές καταδικάζει την ανεπίτρεπτη συμπεριφορά του Προέδρου της Τοπικής Κοινότητας.


http://www.candianews.gr/2016/06/30/459597/
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

γράψτε μας...

web online camera

Γνωρίστε τον Αμιρά με αυτό το βίντεο

Ένα υπέροχο video με τις μοναδικές παραλίες της Κρήτης

Η φωτογραφία της βδομαδας!

Η φωτογραφία της βδομαδας!