ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012

Μάχη αστυνομικών με έμπορο ναρκωτικών μπροστά στα παιδιά του!


Μάχη αστυνομικών με έμπορο ναρκωτικών μπροστά στα παιδιά του
Ούτε τα ίδια τα ανήλικα παιδιά του δεν φαίνεται να σκέφτηκε ο άνδρας που το μεσημέρι του Σαββάτου δεν σταμάτησε στο μπλόκο που του είχαν στήσει οι αστυνομικοί, στην περιοχή του Γιόφυρου.
Ο 38χρονος άνδρας, με καταγωγή, σύμφωνα με τις πληροφορίες, από την Μεγάλη Βρύση, γνωστός στο Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών αλλά και με δράση ακόμα και στο εξωτερικό που δραστηριοποιείται στον τομέα της παροχής υπηρεσιών ομορφιάς, έπεσε με το όχημα του - στο οποίο επέβαιναν η 33χρονη σύζυγος και τα 3 ανήλικα - στο αυτοκίνητο των αστυνομικών, ενώ στη συνέχεια, στην προσπάθεια του να διαφύγει  προκάλεσε φθορές και σε δύο ακόμα οχήματα.
Οι αστυνομικοί, σύμφωνα με τις πληροφορίες , πυροβόλησαν εναντίον του οχήματος, προκειμένου να καταφέρουν να συλλάβουν τον "νταή" , ο οποίος κατέληξε με τραύματα στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι για να καταστεί δυνατή η σύλληψη του ζητήθηκε και η συνδρομή των ειδικών δυνάμεων, ενώ συνελήφθη και η σύζυγος του
Όπως ανακοίνωσε η αστυνομία σε βάρος του ζευγαριού σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για διακίνηση  και εμπορία ναρκωτικών ουσιών, έκθεση ανηλίκων, απείθεια και αντίσταση, κατά περίπτωση.
Όπως ανακοινώθηκε επισήμως: "μετά από αξιοποίηση σχετικών πληροφοριών, εξελίχθηκε πολυήμερη αστυνομική έρευνα και διαπιστώθηκε ότι οι δυο συλληφθέντες διακινούσαν ναρκωτικά, χρησιμοποιώντας ως μέσα μεταφοράς και διευκόλυνσης δυο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα, ένα Ι.Χ.Φ. και μια δίκυκλη μοτοσικλέτα, ενώ επιπλέον εντοπίστηκαν συγκεκριμένα σημεία «καβάντζες»,  που χρησιμοποιούσαν για την απόκρυψη των ναρκωτικών.
Οι αστυνομικοί είχαν θέσει σε διαρκή επιτήρηση τα σημεία απόκρυψης και σε ένα από αυτά,  χθες (28-01-2012) το μεσημέρι, εμφανίστηκε ο 38χρονος ημεδαπός με Ι.Χ.Φ. για να παραλάβει τις ναρκωτικές ουσίες. Αντιλαμβανόμενος την παρουσία των Αστυνομικών  προσπάθησε να διαφύγει, με επικινδύνους ελιγμούς και εμβόλισε υπηρεσιακό όχημα του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών, θέτοντας σε άμεσο κίνδυνο την σωματική ακεραιότητα των αστυνομικών.
Επιπλέον, αφού συγκρούστηκε με άλλα δυο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα (το ένα σταθμευμένο και το δεύτερο σε κίνηση χωρίς να τραυματιστεί ο οδηγός του), έχασε τον έλεγχο του οχήματος και προσέκρουσε σε υποσταθμό (ΚΑΦΑΟ) της Δ.Ε.Η., με αποτέλεσμα το Ι.Χ.Φ αυτοκίνητο να ακινητοποιηθεί  και να πάρει φωτιά.
Στη συνέχεια προσπάθησε να διαφύγει πεζός και αντιστάθηκε σθεναρά στους αστυνομικούς, που κατάφεραν σε κοντινή απόσταση να τον συλλάβουν. Διακομίστηκε, με σταθμό του ΕΚΑΒ, σε νοσοκομείο καθώς είχε τραυματιστεί στο πρόσωπο κατά την προσπάθεια διαφυγής του.
Μετά τη σύλληψη του 38χρονου, διαπιστώθηκε ότι εντός του Ι.Χ.Φ. είχε αφήσει τα τρία ανήλικα τέκνα του, ηλικίας από 07 έως 12 ετών, τα οποία με τις ενέργειες του εξέθεσε σε άμεσο κίνδυνο. Στο σημείο προσήλθε, με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και η 33χρονη σύζυγος του, η οποία επίσης  συνελήφθη.
Σε έρευνα στους δυο συλληφθέντες, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν στην κατοχή του 38χρονου, το χρηματικό ποσό των 640 ευρώ, ως προερχόμενο από εμπορία ναρκωτικών ουσιών και ένα (1) κινητό τηλέφωνο, ενώ στην κατοχή της 33χρονης, ένα (1) κινητό τηλέφωνο. Επίσης σε έρευνα στο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο της 33χρονης, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν άλλα δύο (2) κινητά τηλέφωνα και δύο (2) συσκευασίες, όμοιες με εκείνες που χρησιμοποιούνται για την συσκευασία των ναρκωτικών.
Σε έρευνες στις  οικίες τους, στο Δημοτικό Διαμέρισμα Αγίου Μύρωνα του Δήμου Γόρτυνας, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
το χρηματικό ποσό των 28.700 ευρώ, ως προερχόμενα από εμπορία ναρκωτικών ουσιών,ένα (1) ψηφιακό μηχάνημα καταμέτρησης χρημάτων,αποδείξεις αναλήψεων και καταθέσεων μεγάλων χρηματικών ποσών καιβιβλιάρια καταθέσεων. Επίσης σε έρευνα στο κατάστημα, που διατηρεί η 33χρονη, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
το χρηματικό ποσό των 2.145 ευρώ,δύο (2) κινητά τηλέφωνα καιδύο (2) ζυγαριές ακριβείας.Στο σημείο απόκρυψης των ναρκωτικών ουσιών, όπου εμφανίστηκε ο 38χρονος (σε πάροδο επί της Ε.Ο. Ηρακλείου – Μοιρών), βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα (1) γυάλινο βαζάκι με  τριάντα τέσσερις (34) νάιλον συσκευασίες κοκαΐνης, συνολικού μικτού βάρους (60,7) γραμμαρίων, ενώ σε άλλο σημείο στην ιδία περιοχή, ένα (1) πλαστικό κυτίο με είκοσι τέσσερις (24) νάιλον συσκευασίες κοκαΐνης, συνολικού μικτού βάρους (45,3) γραμμαρίων και μία (1) ζυγαριά ακριβείας.
Επιπλέον κατασχέθηκαν τα οχήματα, ως μέσα μεταφοράς και διευκόλυνσης εμπορίας ναρκωτικών ουσιών.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Cretalive, στους τραπεζικούς του λογαριασμούς, βρέθηκε ποσό ύψους περίπου 500.000 ευρώ!
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

γράψτε μας...

web online camera

Γνωρίστε τον Αμιρά με αυτό το βίντεο

Ένα υπέροχο video με τις μοναδικές παραλίες της Κρήτης

Η φωτογραφία της βδομαδας!

Η φωτογραφία της βδομαδας!